Educació

Realisme i art abstracte a l'Escola d'Adults de Silla

El Seminari d'Art obri les portes al veïns i exposa les seues millors pintures

Un any més, l'Escola d'Adults de Silla ha obert les portes al més de juny per a exhibir els treballs realitzats per l'alumnat del Seminari d'Art. Una gran riuada de gent s'ha barrejat amb l'alegria dels que esposaven les seues obres formant un còctel perfecte en el dia inaugural. Durant aquest curs, que va començar el passat més de setembre, les hores de dedicació a la pintura han girat al voltant de dos grans e interessants vessants de l'art contemporani: l'hiperrealisme i l'art abstracte.

L'edifici “multifuncional”, encara sense finalitzar i amb molta polèmica en el camí de construcció, alberga, per tercer any consecutiu, l'exposició anual de l'Escola d'Adults. Dos grans sales, que durant els nou mesos de classe tenen la funció d'aules d'aprenentatge i reunió per als alumnes, han sigut les encarregades de mostrar, a tots aquells que han volgut presentar-se en la inauguració, el gran repertori d'obres d'art que ha anat prenent forma durant el curs 2010-2011 de la mà de Rosa Viguer, professora d'Art.

La dedicació dels últims dies, per part dels protagonistes, per aconseguir tindre perfectes les estances, ha donat com a resultat una magnífica presència que deixa bocabadat a qualsevol que vulga gaudir dels quadres nascuts entre els veïns i les veïnes “més artistes” del poble.

La màgia d'un món totalment inventat, ple de vivesa i impressions personals, es barreja amb el reflex de l'autèntica realitat plasmada als llenços. L'Exposició del Seminari d'Art estarà oberta fins el pròxim cap de setmana. Amb tot això, el proper dilluns es tornaran a obrir les portes de l'edifici multifuncional per a mostrar el treball de tots els grups de pintura de l'Escola d'Adults del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.