Educació

L'institut Riu Túria de Quart es mobilitza davant les retallades

Han mantés una tancada al centre i anuncien la seua participació a la concentració prevista per a hui

Tal i com s'havia anunciat amb anterioritat, l'institut Riu Túria de Quart de Poblet ha realitzat una tancada al centre des de les 20 hores de dimecres a les 20 hores de hui dijous 9 de juny, en que han realitzar tallers de samarretes reivindicatives i pancartes, que han estat penjades a la façana.

Durant el tancament, ha tingut lloc una assemblea a la qual han assistit al voltant de 300 persones, i on s'ha informat de les previsions de les retallades de la Conselleria d'Educació per al pròxim curs acadèmic. La reunió ha acordat realitzar Assentades que tindran lloc els dilluns en la porta de l'institut Riu Túria, a les quals estaran convidats a participar tant els alumnes i els professors com els pares i les mares i la ciutadania en general.

També s'ha proposat assistir a una assemblea conjunta de tots els centres educatius de Quart de Poblet el pròxim dilluns dia 13 en la Casa de la Cultura a les 19.30 amb l'objectiu d'unificar criteris de cara a les pròximes mobilitzacions. En aquest mateix sentit, s'ha aprovat l'assistència a les manifestacions convocades per l'organització Escola Valenciana i la Plataforma per l'Ensenyament Públic.

Igualment s'ha previst l'organització d'una protesta davant la Conselleria d'Educació així com la difusió d'aquestes mesures en Internet a través de les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.