Educació

TARRAGONA

Premis d'El Gust per la Lectura a la demarcació

Diversos centres d'ensenyament de la demarcació, concretament de les ciutats de Tarragona, Tortosa i Valls, han estat premiats en el XVI concurs El Gust per la Lectura, que convoca el Servei d'Immersió i Ús de la Llengua i que es basa en la lectura i treball de les obres, i els dossiers didàctics corresponents, tractades en el seminari de formació que ha seguit el professorat durant el curs 2009/2010.

Els alumnes de primària guanyadors en la categoria B han estat el grup de 5è B de l'escola Carles III de Sant Carles de la Ràpita pel treball Rovelló, un gos que aprèn. L'alumnat de secundària que ha resultat guanyador de la categoria C dins la modalitat de grup han estat les alumnes de 2n d'ESO C de l'institut Narcís Oller de Valls Ester Berbel, Neus Company, Mar Cusidó i Cristina Sanahuja pel treball El gos dels Baskerville.

En la modalitat individual, la guanyadora ha estat Alba Martorell Cid, de 3r A d'ESO del Col·legi Teresià de Tortosa, pel treball La sala màgica i, finalista, el grup de 3r d'ESO de l'institut Sagrat Cor de Jesús de Tarragona pel treball Amb ulls de dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.