Educació

Festa de graduació al Clara Campoamor d'Alaquàs

L'Alcaldessa assisteix a l'acte de lliurament d'orles als alumnes que enguany finalitzen l'educació secundària obligatòria

L'Institut Clara Campoamor d'Alaquàs va celebrar el dijous 16 de juny la festa de graduació amb el tradicional acte de lliurament d'orles i acomiadament a l'alumnat que enguany finalitzen l'educació secundària obligatòria (ESO) així com els del programa de diversificació curricular.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, el director del centre, Àngel Ruíz i el professorat, van ser els encarregats de lliurar els diplomes a l'alumnat. Prèviament, s'oferí al públic present una posada en escena teatral relacionada amb les experiències viscudes a l'Institut al llarg dels últims anys.

Enguany s'han graduat a aquest institut un total de 65 alumnes de quart d'ESO distribuïts en tres cursos a més dels components del programa de diversificació curricular. La major part d'ells seguiran els seus estudis a aquest institut, on continuaran amb batxillerat o cicles formatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.