Educació

La UJI crea una unitat d'educació multilingüe

Escola Valenciana participa en el projecte d'investigació en aprenentatge de llengües als centres educatius

S'uneix a la que ja existeix a Alacant

El president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, i el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, han signat hui un acord per a la creació de la Unitat d'Educació Multilingüe de Castelló. Aquest organisme naix amb l'objectiu de potenciar la investigació en matèria d'aprenentatge de llengües en contextos multilingües. A més, tindrà especial atenció en la formació de docents per a l'educació multilingüe.

Amb aquest acord, l'UJI i Escola Valenciana pretenen complementar la recerca acadèmica pròpia de la universitat amb l'experiència de camp al centres escolars que garanteix l'entitat cívica. L'UJI se suma així a l'acord que la federació ja té amb la Universitat d'Alacant i que ha donat com a resultat una pla estratègic d'educació plurilingüe presentat el darrer 26 de febrer i que compta amb el consens de sindicats, universitats i centres educatius.

L'organisme disposarà d'un suport destacat del departament de filologia anglesa d'aquesta universitat. De fet, la membre del departament de Filologia Anglesa, Pilar Safont, serà l'encarregada de coordinar els treballs de la Unitat l'Educació Multilingüe-UJI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.