Educació

L'institut Riu Túria de Quart farà un soterrar simbòlic de l'educació

La decisió ha estat presa pel claustre de professors i l'assemblea de l'alumnat i les mares i pares

Dimecres 22 de juny entre les 13 i les 14 hores, els components del centre educatiu Riu Túria de Quart de Poblet, han anunciat un soterrar simbòlic de l'Educació Pública Valenciana, a l'avinguda de Sant Onofre d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Aquesta activitat reivindicativa comptarà amb l'assistència de tots els membres de la comunitat educativa vestits de dol rigorós i provistos de pancartes i cartells al·lusius als retalls que la Conselleria ha previst per al centre en concrete i per al conjunt del sistema educatiu valencià, en general.

L'activitat ha estat promoguda degut a l'anunci de l'augment d'alumnes per aula (fins a 35), les reduccions en una unitat per nivell a l'Educació Secundària, la supressió de programes especials i d'atenció a la diversitat, la supressió d'hores de reforç i desdoblaments del professorat, la reducció de la plantilla global del centre i el tracte discriminatori de la Conselleria en favor d el'ensenyament concertat en detriment de l'ensenyament públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.