Educació

L'EPA d'Alaquàs fa el seu acte de cloenda del curs

Un total de 985 veïns i veïnes d'Alaquàs cursen els seus estudis a aquest centre educatiu. El nivell de qualitat impartit al centre ha possibilitat enguany que 43 alumnes hagen aconseguit en graduat en secundària i que 23 estudiants hagen aprovat l'accés a la Universitat

El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs, ha celebrat la cloenda del curs 2010-2011 al Castell de la vila. Amb la presència de centenars d'alumnes, l'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i el director de l'escola, Carlos Segura Esteban van donar per finalitzat aquest curs en el que quasi 1000 alaquasers i alaquaseres s'han pogut formar gràcies a la diversa oferta formativa que s'ha possibilitat per a totes les edats.

En les intervencions, l'alcaldessa d'Alaquàs va felicitar l'alumnat i els va animar a continuar fent del Centre de Formació de Persones Adultes “una escola de democràcia, de participació i de pau”. A continuació es va oferir un espectacle de flamenc a càrrec de la companyia d'Óscar de Manuel, compositor i intèpret d'Alaquàs.

En l'acte es van donar a conèixer també a tots els presents la XIV edició del Concurs Literari de Relats curts no sexistes, que arreplega els treballs realitzats pels alumnes del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.