Educació

Centenars de persones donen suport els usuaris d'ACYPSA

La festa de final de curs ha estat considera un èxit

El centre pateix l'impagament de la Generalitat i això genera que el personal no cobre des del mes d'abril

Aquest passat divendres, els xics i xiques del centre Acypsa celebraven al pati de l'escola l'habitual fi de curs, però en aquesta ocasió en el seu desé aniversari. El col·legi s'omplia de gom a gom per a gaudir dels alumnes d'Acypsa, qui demostraven una gran professionalitat amb unes actuacions en playback de grandíssim nivell.

Entre el públic assistent estava part de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Aldaia, encapçalats per l'alcaldessa Carmen Jávega, qui gaudia de totes les actuacions i col·laborava amb el centre, adquirint articles que l'alumnat ha fet durant tot l'any.

La desena festa de remat del curs, s'ha convertit en una trobada participativa on els monitors i el professorat del centre prenen un protagonisme important, degut a les energies que imprimeixen des del mes de gener perquè tot estiga a punt per a aquesta data.

Fonts pròximes al personal del centre, assegura que degut als deutes contrets per la Generalitat Valenciana, el personal es troba sense percebre el sou des de fa tres mesos.

Bona cara malgrat els deutes

Pere Rossell

Sol passar que sota la joia i la festa, hi ha una realitat que es desconeix. En aquest cas, el professorat d'ACYPSA es troba sense cobrar des del mes d'abril degut als deutes que la Generalitat Valenciana té contrets amb aquesta institució. Segons s'ha sabut, actualment hi ha una manca d'ingressos de l'administració autonòmica d'uns 426.000 euros, quantitat aquesta que ha influït sobre el pagament ordinari dels monitors i del professorat del centre.

Ja està bé que la festa de final de curs compte amb la presència de l'alcaldessa, però també hauria de vetllar pel seu bon funcionament i perquè el personal responsable de la bona marxa, tinga els cobraments al dia. Això, si no ho sap l'alcaldessa, hauria d'assabentar-se i si ho coneix, ha de saber que amb quatre polseres i dos treballs manuals, no s'anivella el dèficit comptable del centre. Caldrà que la nova alcaldessa es pose al dia i demane als seus coreligionaris que governen la Generalitat els 426.000 euros que els adeuta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.