Educació

Silla lliura els premis Rosa Antich i Zaragozà

Les dos joves guardonades han recollit el premi atorgat pel seu expedient en batxillerat i grau superior

L'Ajuntament de Silla, mitjançant la Regidoria d'Educació, ha lliurat els premis “Rosa Antich” al millor estudiant de batxillerat i grau mitjà, i “María i José Zaragozá” a l'expedient més alt de cicle formatiu de grau superior. En la present edició han sigut les estudiants Ana Lázaro Zaragozá i Míriam Yuguero Calvete les premiades amb les beques que lliuren les famílies Antich i Zaragozá per a incentivar l'estudi en els joves.

En l'acte han estat presents l'alcalde de Silla, Serafin Simeón; el regidor d'Educació, Alfonso Benaches; el regidor d'Esports i Hisenda, Marcos Zaragozá, i el regidor de Territori i Habitatge, Isidro Prieto. També han assistit els representants de les famílies que patrocinen els premis, Mª José Zaragozá Vivó i Haroldo Zaragozá Zaragozá, descendents de les persones que donen nom a les beques i que van instituir el premi. Tant Rosa Antich com José Zaragozá van ser erudits nascuts a Silla.

L'alcalde de Silla, Serafín Simeón, ha agraït a les famílies el manteniment de les beques als millors estudiants de la localitat, mentre el regidor d'Educació ha felicitat a les premiades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.