Educació

L'alcaldessa d'Alaquàs presideix el consell de xiquets

Els components d'aquest òrgan de participació plantegen a Elvira García les seues inquietuds i propostes

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha presidit la primera sessió de treball del Consell de Xiquets i Xiquetes del nou curs escolar. Els representats d'aquest Consell traslladaren a la primera edil les seues preocupacions i aportaren propostes de millora per a la ciutat.

Un dels temes que més inquietud va despertar entre els components d'aquest òrgan de participació, va ser la neteja de parcs i zones públiques, parant especial atenció a la brutedat ocasionada pels excrements dels gossos. Els representants opinaren sobre aquest tema i plantejaren alternatives per sensibilitzar la ciutadania sobre l'assumpte.

Des de la seua creació, el Consell de Xiquets i Xiquetes, ha participat en la posada en marxa de serveis municipals com Horta en Bici i Ecoagents, així com en la millora d'alguns projectes com la remodelació del poliesportiu del Terç, el disseny del Parc del Dijous, del Pla General d'Ordenació Urbana i la vianantització i augment de la senyalització vial en els accessos als col·legis. Participen també en diversos actes municipals com la Festa de la Primavera i altres convocatòries relacionades amb l'educació.

El Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs va nàixer l'any 2002 amb l'objectiu de dotar els més joves de la ciutat, d'un marc per a expressar les seues preocupacions aportant valoracions, propostes i suggeriments per tal de contribuir en la construcció, desenvolupament i millora d'Alaquàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.