Educació

L'Institut Clara Campoamor d'Alaquàs finalista com a projecte emprenedor

El projecte educatiu Persones de Confiança creat per l'alumnat de l'institut queda finalista en aquests premis valencians en la categoria de Centre Educatiu Emprenedor

La iniciativa empresarial Persones de Confiança (PDC) creada ara fa més d'un any per un grup d'alumnes de l'Institut Clara Campoamor d'Alaquàs, està donant el seus fruits. Els estudiants han quedat recentment finalistes en els premis del Dia de la Persona Emprenedora 2011 en la categoria de Centre Educatiu Emprenedor amb el projecte “Empresa Jove Europea: Empresa i Iniciativa Emprenedora”.

L'Institut Clara Campoamor d'Alaquàs es va presentar a aquest concurs amb el projecte empresarial “Persones de Confiança”, una cooperativa de recent creació formada per 14 alumnes de quart d'ESO que forma part d'un projecte educatiu posat en marxa per aquest centre escolar per fomentar la iniciativa empresarial entre els joves.

Es tracta d'un projecte escolar sense ànim de lucre que es dedica a la venda de productes realitzats pels mateixos alumnes així com a la venda de productes cultivats a l'hort escolar de l'institut i que té com a objectiu fer comprendre a l'alumnat el concepte d'empresa així com valorar el paper de la persona emprenedora com a agent creador de riquesa i motor econòmic. Per tal de promocionar l'empresa, els alumnes ocupen un espai al mercat municipal d'Alaquàs on venen els seus productes. Els beneficis aniran destinats a un projecte de solidaritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.