Educació

Agullent insta la Generalitat a sumar-se al projecte escola 2.0

El ple acorda sol·licitar directament a Madrid que el CP Sant Vicent Ferrer compte amb ajudes per a la incorporació de noves tecnologies digitals al centre

El ple de la corporació d'Agullent ha instat al Govern Valencià a què signe amb el govern estatal, un acord de col·laboració per a impulsar, el projecte conegut com Escola 2.0, d'integració de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació en els centres educatius. Una iniciativa que pretén accelerar la incorporació de l'ús de tecnologies digitals a la pràctica docent.

La inclusió en este programa “suposaria un gran avanç en la modernització del col·legi del poble, dotant a tots els nostres alumnes i alumnes en condicions d'igualtat, de tots els instruments tecnològics necessaris, per a integrar-los, en un sistema educatiu de qualitat, adaptat al segle XXI”, comenta Maria Herrero, regidora d'Educació. Per això a més de sol·licitar a la Generalitat que es sume a este projecte estatal, com ja han fet autonomies com la de Castella-Lleó, Astúries, Andalusia, Aragó, Illes Balears o País Basc, des de l'Ajuntament d'Agullent s'ha remés l'acord plenari al Ministeri d'Educació, a fi que, i sense perjudici de les competències que en matèria d'educació ostenta la Conselleria d'Educació Cultura i Formació de la Generalitat Valenciana, el col·legi públic d'Agullent siga tingut en compte no només en el projecte Escola 2.0, sinó en tots aquells projectes impulsats o gestionats pel Ministeri d'Educació, i que redunden en la millora i modernització del procés educatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.