Educació

L'AMPA del Ciutat de Cremona d'Alaquàs manté la concentració

Denuncia l'intent de desmobilització per part del PP del poble i assegura trobar-se més que farta de tanta mentida institucional per part d ela conselleria d'Educació

Davant l'intent desmobilitzador per part de la militància del Pp en aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, l'Associació de Mares i pares de l'escoleta Ciutat de Cremona, han fet públic un darrer comunicat en le qual mantenen la data de concentració per a dilluns 5 de desembre davant les portes de la conselleria.

La nota, tanca de manera definitiva, la remor feta córrer dijous i divendres passat, mitjançant la qual es deia que hi havia pressupostària per a la construcció del nou centre, més d'un lustre aparcat i oblidat.

Segons sembla, els militants populars van fer circular aquesta remor, però des de la direcció de l'AMPA de l'escola pública Ciutat de Cremona, ubicada en barracons des de vora cinc anys, s'ha puntualitzat que aquesta concentració es desconvocarà en el moment que disposen un document amb dates i calendari d'execució del nou centre, qüestió aquesta que, pel moment no mai ha estat acordat ni presentat per la conselleria davant les innumerables sol·licituds realitzades.

Al marge de la data de la concentració, l'associació ha convocat igualment una assemblea general per al dia 7 de desembre, en la qual hi ha previst la presentació d ela nova directiva, l'anàlisi de la proposta “llibres sostenibles” i el pla d'activitats a favor de la construcció del nou centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.