Educació

Morella reclama a la Generalitat més subvenció per a l'Escola Infantil

El consistori invertix més de 75.000 euros anuals per a mantenir l'Escola Infantil gratuïta

El ple de Morella es va unir per a reclamar a la Generalitat que incremente la subvenció que destina a les guarderies infantils i perquè pague la quantitat compromesa l'any 2011. Cal assenyalar que el consistori local invertix més de 75.000 euros per a mantenir la gratuïtat d'aquest servei.

La Generalitat va concedir una subvenció de poc més de 12.000 euros, el passat curs. Una quantitat que el consistori local reclama, ja que no s'ha abonat durant l'any 2011. En total, l'administració autonòmica destina menys de 500.000 per a subvencionar a les guarderies infantils de titularitat de corporacions locals o entitats privades sense ànim de lucre.

Cal recordar que l'Escola Infantil de Morella compta amb 30 alumnes, que dóna servei a xiquets de fins a tres anys. Aquest és un dels serveis d'ajuda a les famílies que realitza l'ajuntament i que garantix l'educació gratuïta en el municipi, fins als divuit anys. A més, cal afegir que també se subvenciona la compra de llibres de text, podent recuperar les famílies fins a un 85% de la despesa que destinen a esta matèria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.