Educació

El Consell Escolar de Morella suspén la Setmana de l'Educació

La regidora d'educació recolza les mesures de protesta de la comunitat educativa i presentarà una moció en el pròxim plenari

El Consell Escolar d'aquesta localitat de la comarca d'els Ports, s'ha reunit per a abordar les principals novetats que afecten la comunitat educativa. La conclusió més destacada de la trobada és que la suspensió de la Setmana de l'Educació es suma a la de les activitats extraescolars, previament acordada pel col·legi Mare de Déu de Vallivana i l'IES ElsPorts, com a mesura de protesta contra els retalls que ha anunciat la Generalitat Valenciana.

Uns ajustos de la Conselleria d'educació que “minvaràn la qualitat de l'ensenyança dels xiquets i xiquetes dels centres educatius de Morella i la resta del País Valencià”, segons apuntava la regidora Maria Rallo. A més, els professors continuen manifestant-se els dijous i els dilluns acudixen a impartir les classes amb robes negres. Des de la propera setmana, també realitzaran tancaments en els centres, els dimarts a la vesprada.

La Setmana de l'Educació és una iniciativa del Consell Escolar dirigida a tots els centres d'ensenyança, al voltant d'una temàtica central. Durant els dies en què es desenvolupa, s'organitzen treballs manuals, tallers o debats. Aquesta iniciativa portava sis anys celebrant-se. D'esta manera, els centres d'ensenyança de Morella se sumen a altres del País Valencià que han anunciat que suspendran les activitats extraescolars i només mantindran aquelles en què s'havia realitzat una despesa econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.