Educació

L'Ajuntament d'Almussafes subvenciona els llibres de text

L'esmentada ajuda municipal sufraga un màxim de 250 euros per estudiant

El consistori d'Almussafes acaba d'obrir el termini de presentació de sol·licituds per a acollir-se a la subvenció que finança l'adquisició dels llibres de text del curs educatiu 2011-2012 als escolars del municipi d'Almussafes que cursen els seus estudis en centres forans. Fins a dimarts que ve dia 20 de març, els interessats podran optar a l'ajuda municipal de 250 euros, que s'abonarà amb càrrec al pressupost d'enguany. L'esmentada ajuda municipal es va crear durant el curs educatiu 2008-2009 i durant les tres convocatòries passades ha comptabilitzat quasi dos centenars d'instàncies que han obtingut el vist i plau de l'ajuntament.

Al desembre de l'any 2008, l'Ajuntament d'Almussafes va crear una línia d'ajuda per a col·laborar en la compra dels llibres de text dels alumnes matriculats en les etapes d'infantil, primària i secundària obligatòria en qualsevol centre educatiu ubicat fora de la població. Eixe primer any, 62 famílies d'Almussafes es van acollir a la mateixa i consegüentment van percebre la subvenció municipal, la quantia màxima de la qual es va establir en 250 euros per sol·licitud.

La demanda resultant de la nova línia de subvenció municipal va suposar noves convocatòries durant els cursos educatius 2009-2010 i 2010-2011, que van concloure amb les xifres de 59 i 57 sol·licituds, respectivament, formalitzades i aprovades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.