Educació

El Consell de xiquets d'Alaquàs protesta contra els excrements

Aprova posar en marxa en tots els col·legis de la ciutat una campanya de sensibilització sobre la recollida d'excrements canins i la neteja als carrers

El Consell de xiquets i xiquetes d'Alaquàs ha posat en marxa per tots els col·legis de la ciutat la campanya informativa “Recull el que ha deixat el teu gos”, una iniciativa per sensibilitzar l'alumnat sobre la importància de la recollida d'excrements canins així com la neteja als carrers.

Aquesta campanya és el resultat d'un treball previ de reflexió i propostes en el que els membres del Consell han mostrat molt d'interès pel problema de la brutícia causada pels excrements dels gossos.

La campanya d'informació es va iniciar el passat mes de febrer i consisteix en una sèrie de xerrades en les que els mateixos membres del Consell informen als seus companys dels avantatges de tindre una ciutat neta i uns parcs públics lliures d'excrements i brutedats. En la mateixa xerrada, els alumnes prenen consciència també de la importància del reciclatge, de mantenir els carrers nets i se'ls convida a ser més participatius i a transmetre les seues preocupacions i suggeriments per construir entre tots aquesta ciutat.

L'activitat es completa amb la distribució d'un fullet explicatiu amb el que es vol cridar l'atenció de tots els xiquets i xiquetes, per tal de demanar-los que siguen conscients de la importància de recollir els excrements canins i se'ls transmet que siguen ells els primers en donar exemple en aquest tema per tal de traslladar-lo als seus familiars.

Un consell amb deu anys de vida

Redacció

El Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs va nàixer l'any 2002 amb l'objectiu de dotar els i les més joves de la ciutat d'un marc per a expressar les seues preocupacions aportant valoracions, propostes i suggeriments per tal de contribuir en la construcció, desenvolupament i millora d'Alaquàs.

El Consell realitza sessions ordinàries per informar i assessorar l'Ajuntament d'Alaquàs sobre les inquietuds i les necessitats de la infància, realitzant, així, les seues propostes d'actuació i plantejant suggeriments i idees que els permetran participar i intervindre en els assumptes municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.