Educació

L'Escola d'Adults de la presó atén més d'un miler d'interns

La consellera ha visitat les instal·lacions on els usuaris realitzen activitats formatives

La consellera d'Educació, Formació i Ocupació, ha visitat les instal·lacions del Centre Penitenciari de Picassent on es troben ubicats els centres de formació de persones adultes, en les que més d'un miler d'interns cursen estudis.

Aquest servei possibilita que més d'un terç dels interns de la penitenciari realitzen activitats formatives i esdevenen com un pulmó per a la presó, a l'igual que ho són els tallers i les empreses que hi col·laboren.

Actualment, l'oferta formativa de la Conselleria d'Educació en el Centre Penitenciari de Picassent, manté dos espais de formació de persones adultes en la unitat de preventius i un tercer en el mòdul de compliment, així com una secció d'Educació Secundària, situada en el mòdul d'estudi de la unitat de compliment.

L'alumnat d'aquests centres poden accedir a les certificacions dels 11 idiomes que s'imparteixen al conjunt del País Valencià, així com als nivells reglats de la Formació d'Adults i d'altres mòduls de formació professional. Tota l'activitat acadèmica s'hi desenvolupa a l'interior de la presó i disposen de diferents espais on s'adapta l'oferta formativa.

Ara mateix la presó disposa d'aules taller de perruqueria, hivernacles, hort, superfícies jardinades, aula d'informàtica i d'altres adaptades per a desenvolupar la formació reglada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.