Educació

Més de 14.000 alumnes de l'UJI trien representants al Claustre

Han d'ocupar 37 llocs d'un total de 139 membres elegibles que conformen aquest òrgan de decisió

La Universitat Jaume I celebra dijous 17 de maig de 2012 les eleccions per a renovar la representació de l'estudiantat en el Claustre. Més de 14.000 alumnes estan cridats a les urnes per a triar 37 representants, d'un total de 139 membres elegibles que conformen el Claustre.

En aquests comicis l'alumnat pot optar per tres candidatures: Unión Universitaria, Front d'Estudiants per la Universitat Pública i Campus Jove, associacions que presenten per a aquestes eleccions una renovació dels seus caps de llista. Per part d'Unión Universitaria integren la llista 28 candidats i 22 suplents encapçalats per Juan Luis Saura, Noelia Aguayo i Argeime López. El Front d'Estudiants per la Universitat Pública presenta 28 candidats i 12 suplents, en una candidatura liderada per Mar Navarro, Sandra Leiva i Àngel Bel. En el cas de Campus Jove, que presenta també 28 candidats i 10 suplents, encapçalen la llista Manuel Fenollosa, Andrea Ramón i Isaïes Andrés.

La proclamació provisional dels membres claustrals serà el 18 de maig i del 21 al 22 hi haurà un període de reclamacions que conclourà amb la proclamació definitiva el dia 23 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.