Educació

Alaquàs contesta la sotssecretària d'Educació

La conselleria continua sense donar data d'inici del centre Ciutat de Cremona

La visita no aprofità per disipar els dubtes de mares, pares i professorat de la vila sobre les retallades

Les persones assistents a la reunió informativa a la què va acudir la sotssecretària d'educació van donar bona mostra de civisme, responsabilitat i educació, malgrat el to agre que aquesta representant de l'Administració autonòmica propinà en tot moment.

L'actitud incorrecta, ratllant la fatxenda, poc respectuosa i gens rigorosa de la sotssecretària autonòmica, fou contestada en tot moment de manera correcta per les persones participants en aquest acte informatiu, on manifestaren per enèsima vegada que la societat civil d'Alaquàs és madura democràticament parlant i es mostra compromesa amb les necessitats del poble.

En tan sols 10 min uts d'exposició, la representant de la conselleria d'Educació, va voler ventilar-se les explicacions sobre els retalls que es preveuen en aquest sector dins d'un discurs farcit de mitges veritats i de mentides manifestes, en opinió de gran part del públic assistent, que en cap moment van aprofitar per convèncer un auditori preparat i rigorós.

En el torn de preguntes, la representant autonòmica va haver d'escoltar el sentir dels presents envers els retalls previstos, on la construcció de l'escola pública Ciutat de Cremona centrà gran part d eles intervencions, sense obtenir cap resposta per part de la sotssecretària, malgrat que han passat set anys que l'alumnat estudia en barracons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.