Educació

barcelonès

La Rotllana promou una cursa solidària per obtenir fons

L'associació juvenil La Rotllana organitza demà diumenge una activitat per obtenir fons per als programes socials que l'entitat té en marxa. Aquest cop, l'entitat badalonina es desplaça fins a Santa Maria de Palautordera, on a partir de dos quarts de deu del matí organitza una cursa d'orientació solidària, una mena de gimcana per equips. Els millors equips rebran importants premis, com ara estades en albergs de joventut, entrades a Port Aventura, passes de temporada per seguir el Joventut de Badalona... I és que en l'activitat de demà col·laboren fins a vint-i-quatre organitzacions, a més de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

En finalitzar la cursa hi haurà un dinar solidari, tallers infantils i un espectacle d'animació. Durant tot el dia es podrà gaudir a més d'un mercat solidari de segona mà.

Els diners que demà es recaptin aniran a parar especialment a projectes que estan dissenyats per ajudar les famílies més castigades per la crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.