Educació

El 81% dels estudiants de la UJI la recomanarien com a centre d'estudis

Es tracta del resultat d'una enquesta feta a més de 8.000 alumnes del centre

El 81% dels estudiants de segona matrícula i posteriors de la Universitat Jaume I recomanarien a la UJI com a centre d'estudis. Aquesta és la principal conclusió d'una enquesta que es va realitzar a 8.356 estudiants de segona matrícula i cursos posteriors de grau, durant el procés de matrícula del curs actual.

Els estudiants han destacat els cinc factors de la Universitat amb els quals se senten més satisfets: campus i instal·lacions, proximitat geogràfica al seu lloc d'origen, reputació i imatge de la Jaume I, oferta cultural i esportiva i qualitat dels estudis.

Per centres, els estudiants que més recomanarien estudiar en la Jaume I són els de la Facultat de Ciències de la Salut (84,8%), seguits pels alumnes de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (84%), la Facultat de Ciències Jurídiques i Empresarials (82,2%) i Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (75,3%).

En el cas de l'alumnat de grau, els estudiants que més recomanarien estudiar en l'UJI són de Relacions Laborals i Recursos Humans, Dret, Mestre en Educació Primària, Publicitat i Relacions Públiques i Psicologia. Pel que es refereix a les titulacions anteriors a l'espai europeu d'educació superior, els alumnes que mostren major satisfacció amb la universitat i que, per tant, més la recomanarien, són de Mestre en Educació Infantil i Primària, Llicenciatura en Ciències del Treball, Traducció en Interpretació i Psicopedagogia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.