Educació

Almussafes impulsa una campanya d'arreplega i reciclatge de llibres

La sol·licitud de la beca de llibres de la Generalitat, requisit indispensable per a disposar de llibres gratuïts el pròxim curs

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Almussafes ha aconseguit implicar a les associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) dels col·legis Pontet, Almassaf, IES, concertats i privats en la Campanya d'Arreplega i Reciclatge de llibres que s'ha impulsat el present curs educatiu 2011-2012. El desenrotllament del citat pla de reciclatge, que s'està desenvolupant durant aquestes dues últimes setmanes de juny i que conclourà a mitjan de juliol, coincidix amb l'eliminació per part de la Generalitat Valenciana del bonollibre i la substitució de l'esmentada subvenció per les beques d'ajudes per a llibres de text.

Els llibres de text d'infantil i dels nivells d'educació obligatòria (Primària i Secundària) es sufragaven íntegrament per l'Ajuntament, exceptuant aquells trams educatius de Primària que, fins a la data, han comptat amb un bonollibre de la Generalitat, i en este cas el consistori municipal aportava la part econòmica no subvencionada per l'administració autonòmica.

La gestió del repartiment i del reciclatge recau en les corresponents AMPAS dels centres educatius, ja que el conveni que l'Ajuntament d'Almussafes manté amb les associacions de pares especifica que la col·laboració és per a la gestió de la compra, el repartiment i, també, per a l'arreplega i reciclatge dels llibres, la caducitat del qual en alguns casos és de tres anys, mentres que en altres, tan sols poden utilitzar-se cada any i, per tant, resulten inservibles per a nous usos.

Es recorda als empadronats en el municipi que, atés que la beca d'ajuda a llibres substituïx al bonollibre, serà requisit indispensable haver presentat la corresponent sol·licitud de la beca de llibres per a poder adquirir els llibres de text del pròxim curs de manera gratuïta per l'Ajuntament i a través de les AMPAS. Per això, s'anima que sol·liciten la beca tots els alumnes de primària i secundària, encara que no complisquen els requisits de baremació establits per la Conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Prop de 12.000 trucades preventives per la calor en dos mesos a Barcelona

Barcelona

Foment de l’adopció d’animals amb un vídeo abans de cada sessió al Cinema Catalunya de Terrassa

TERRASSA
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA