Educació

Més de 200 alumnes es matriculen en els cursos preparatoris de la UJI

Aquest curs zero prepara els estudiants de primer curs per a la vida universitària

L'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I ha organitzat del 3 al 14 de setembre de 2012 quatre cursos zero de preparació de matèries bàsiques per tal que el futur estudiantat de grau puga afrontar sense problemes el primer curs a la Universitat.

Un total de 211 alumnes s'han matriculat en aquestos cursos per a reforçar els coneixements en quatre matèries de l'àmbit científic-tecnològic: física, matemàtiques, química i dibuix tècnic.

Els cursos de 16-18 hores lectives i cinc de tutories es realitzaran en horari de matí, compatibles entre ells. En els cursos es realitzaran una sèrie de problemes seleccionats d'un nivell preuniversitari corresponents als temes centrals que l'estudiantat ha de conèixer amb fluïdesa de cara a abordar estudis universitaris en l'àmbit cientificotecnològic.

Els cursos compten amb subvenció de la Universitat, de manera que la inscripció a cadascun només serà de 15€, 25€ per dos i 35€ per tres, i hi inclou el material de material de treball que es facilitarà al començament del curs. Hi ha previstos dos grups, en funció de la matrícula, i un d'ells estarà dedicat a l'alumnat que no ha cursat l'assignatura en segon de batxiller o ha tret una qualificació ajustada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.