Educació

Ha començat el curs a Banyeres marcat per les retallades a l'ensenyament

Educació es desentén de les al·legacions presentades pel Consell Escolar degut a les supressions

L'arribada del 7 de setembre suposa enguany el començament d'un nou curs escolar en Educació Primària i Infantil a Banyeres de Mariola que es veurà marcat per l'aplicació de les retallades en l'ensenyament públic depenent de la Generalitat.

Fonts del CEIP Alfonso Iniesta han informat que la reducció prevista en la plantilla del professorat afecta 2 places d'Infantil, 2 de Primària, 1 d'Audició i Llenguatge i altra de Religió, el que suposarà perdre, al menys, 2 aules i sotmetre les tres línies d'ensenyament habituals del centre a una reducció progressiva de sols dos línies, aspecte en el que també tindrà bastant a veure la minva de la natalitat amb el pas dels anys.

La notícia de la reducció va ser rebuda pel Consell Escolar del CEIP Iniesta a meitat del mes de juliol, sent qualificada de forma negativa al considerar que no s'havia tingut en compte l'opinió dels professionals que hi treballen, pel que es va redactar un escrit d'al·legació en el que es demanava mantenir les mateixes aules i professorat durant el curs que ara comença. Passats més de 30 dies, el silenci administratiu de la Generalitat s'ha fet manifest, pel que el malestar en tota la comunitat educativa ha anat en augment preveient-se accions de protesta al llarg dels propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.