Educació

El d'Agullana, pendent de solució

Les famílies que promouen l'ús de la carmanyola a l'escola d'Agullana continuaran fent visible el seu malestar perquè la mainada no pot portar el menjar de casa a l'escola, organitzant els dinars a la plaça del poble la setmana que ve. Inicialment, la mesura només estava prevista per tres dies, però la solució encara no ha arribat. Per això ahir a la tarda els pares i mares de set nens van decidir continuar la protesta, tot i que hi havia hagut una oferta d'una veïna per cuinar per a la mainada. Segons van explicar ahir una portaveu de les famílies, el consell escolar que ha de discutir si es permet que entrin les carmanyoles a l'escola, no es farà fins d'aquí a dues setmanes. Dilluns demanaran al director de l'escola si es pot avançar.

D'altra banda, el director d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot, creu que el cas es podria desencallar la setmana vinent, al llarg de la qual s'ha previst que hi hagi una reunió entre els pares i la direcció del centre. Segons Bayot, si en aquesta reunió s'arriba a un acord sobre l'espai, l'equipament mínim necessari (nevera i microones) i la vigilància, així com l'edat dels nens que portaran la carmanyola, podria arribar l'autorització del seu ús al centre. Bayot va explicar que la situació que s'ha viscut a Agullana aquests dies s'ha produït perquè les famílies interessades no han plantejat “explícitament” la petició de l'ús de carmanyoles fins a principi de curs i també perquè la regulació de la proposta és molt recent (de finals del juliol) i, per tant, força desconeguda pels centres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
trànsit

Els Mossos despleguenun macro operatiu de Trànsit amb una trentena de controls simultanis

Barcelona
BANYOLES

Fil a l’agulla per a desenvolupar Sota Monestir

BANYOLES
URBANISME

La Paeria impulsa la construcció de 17 nous habitatges al Centre Històric

lLEIDA
serveis

El nou pavelló de les Glòries incorporarà una coberta verda

bARCELONA
infraestructures

El traspàs de la línia R1 de Rodalies farà els primers passos el gener del 2025

barcelona
TREBALL

Denuncien la sobrecàrrega de feina de les infermeres a la costa tarragonina

L’Ametlla de Mar
SOCIETAT

Barcelona acull del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival

Barcelona
MEDI AMBIENT

Buiden de peixos el pantà d’Ulldecona per evitar una mortalitat massiva

La Pobla de Benifassà
INFRAESTRUCTURES

Acciona pagarà finalment els afectats per les esquerdes del túnel del Coll de Lilla

Montblanc