Educació

ensenyament

Vilobí cedeix una sala per al menjador de l'escola

L'AMPA volia que l'Ajuntament els deixés dinar al pavelló municipal, dins del recinte escolar

Es mantenen les protestes tot i disposar d'un nou espai

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar va cedir ahir a l'AMPA de l'escola Josep Madrenys de Vilobí d'Onyar un espai alternatiu per fer-lo servir com a menjador, en el transcurs d'una reunió que van mantenir l'equip de govern, l'AMPA i la direcció de l'escola al matí. Els pares demanaven que l'Ajuntament els cedís el pavelló municipal, que és a dins del recinte escolar, però segons va explicar ahir la secretària de l'AMPA, Cristina Mundet, l'Ajuntament al·lega que no és possible, perquè l'equipament depèn, de les nou del matí i fins a quarts de cinc de la tarda, del Departament d'Ensenyament.

L'espai que l'Ajuntament ha cedit com a alternativa és la sala dels Passos Perduts, situada a uns trenta metres del recinte escolar. És una millora, ja que és més a prop del col·legi que no pas la casa particular que s'utilitzava fins ara, però, malgrat tot, l'AMPA continua defensant que els nens puguin dinar a l'escola. Ahir es van quedar al menjador de la nova sala 107 nens. Els menús els serveix l'empresa que l'AMPA va contractar, Espais de Lleure.

Tot i la cessió d'aquest espai, l'AMPA manté la cassolada per avui, perquè els pares defensen que si l'Ajuntament vol, pot cedir el pavelló. Malgrat tot, van agrair que els hagi proporcionat un espai alternatiu, i constaten una posició més conciliadora per part de l'Ajuntament, que es compromet a instar Ensenyament i el Consell Comarcal perquè flexibilitzin la seva posició.

LA XIFRA

107
alumnes
d'infantil i primària de l'escola Josep Madrenys es van quedar ahir al menjador alternatiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.