Educació

L'EPA d'Alaquàs obre el curs amb una gran oferta formativa

L'Ajuntament ha realitzat un important esforç per aquest centre i pensa continuar apostant per una educació pública i de qualitat

Més de 1000 veïns i veïnes d'Alaquàs estudiaran enguany en els diferents cursos que ofereix el Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, el director del Centre, Carles Segura i el director general de Centres Docents, Jorge Cabo Martínez, van inaugurar el nou curs escolar en un acte celebrat al claustre del Castell dela vila i amb gran èxit de participació.

L'EPA d'Alaquàs ofereix una extensa oferta formativa per als majors de 18 anys. Cursos d'alfabetització, iniciació a la formació bàsica, castellà per a persones estrangeres, valencià de tots els nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements, configuren el ventall de propostes.

També s'impartiran cursos d'idiomes, tallers d'animació i activitats literàries, preparació per a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys i per a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.