Educació

Arranca el curs de la Universitat dels Majors a Gandia

S'inicia a les noves instal·lacions del Centre Internacional de Gandia al carrer Tossal nº 8

A partir de hui mateix més de 300 alumnes majors de 50 anys tornaran a les aules del Centre Internacional de Gandia (CIG-UV) per iniciar un nou curs de la Universitat dels Majors en el seu itinerari d'Humanitats i Ciències Socials.

Al llarg de l'itinerari els alumnes assisteixen a classes d'història de l'art, geografia, salut, economia, història, món actual o sentit i significat de l'art cinematogràfic.

El curs 2012/2013 continua amb la línia encetada el curs passat amb la incorporació a la plantilla de professors de personalitats com Ricard Pérez Casado, economista i polític valencià, alcalde de València de 1979 a 1988, diputat a les Corts Espanyoles i administrador de la Unió Europea per la ciutat de Mostar (Bòsnia i Hercegovina).

També continua a la plantilla el periodista i escriptor Ignacio Carrión, corresponsal del diari ABC i Diario 16 arreu del món, també ha col·laborat per al diari El País en el seu suplement dominical.

Aquests dos professionals s'uneixen al planter de professors de la Universitat de València que donen classes a l'itinerari. A més, aquest curs el CIG-UV comptarà amb la presència de professors procedents de la Càtedra d'Emèrits de la Universitat i de l'Associació de Professors Jubilats de la Universitat.

Enguany s'incrementa el nombre d'assignatures oferides als alumnes i obertes a la ciutadania en general. A partir de novembre, el Centre Internacional de Gandia oferirà cursos d'informàtica, fotografia inicial i de perfeccionament, danses i cultura del vi. Aquestes assignatures s'afegiran als cursos d'hivern que el CIG-UV ofereix en febrer i que estan oberts a tots els ciutadans.

Com a novetat aquest curs, al Seminari Permanent s'incorporaran aquells alumnes que van finalitzar l'itinerari el curs passat i que volen continuar la seua vinculació amb la Universitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.