Educació

El degà d'Econòmiques explica a Ontinyent la implantació del grau d'ADE

El nou grau tindrà efecte a partir del curs vinent

La major part de l'equip deganal de la Facultat d'Econòmiques de València ha participat al Campus d'Ontinyent per tal d'explicar als universitaris com serà el procés d'implantació del grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) que començarà a impartir-se a la ciutat el proper curs.

Amb aquesta reunió amb els alumnes, que tenia lloc a la seu de la Facultat d'Econòmiques a Sant Rafel, s'ha pretès posar a l'abast de la comunitat universitària d'Ontinyent tota la informació al voltant de la nova titulació i quina serà l'evolució de l'actual grau de Finances i Comptabilitat.

Durant l'acte, el alumnes han pogut exposar els seus dubtes, agraint-se per part de la Fundació la implicació mostrada pel degà i el seu equip en el Campus d'Ontinyent, així com la seua “ferma aposta” per potenciar els estudis universitaris a la ciutat.

El títol d'Administració i Direcció d'Empreses figurava entre les més de major demanda en l'enquesta realitzada per la Universitat de València entre l'alumnat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.