Educació

El professorat interí es concentrarà a la Conselleria

Tenen previst realitzar una assemblea permanent els dies 2 i 3 d'abril, una assemblea per al dia 4 i una manifestació a Elx, Castelló i València en proper 13 d'abril

El dia 3 d'abril tindrà lloc la mesa sectorial on els sindicats hauran de decidir si signen o no el nou “acord” d'interins. En les assemblees realitzades dimecres 27 i divendres 29, es va aprovar que com a mesura de pressió, aquest col·lectiu d'ensenyants estaria present durant la celebració de les meses de negociació mitjançant una assemblea permanent en Conselleria d'Educació de dimarts 2 a divendres 5 d'abril.

L'STEPV ha sol·licitat a la Delegació de Govern, al igual que va fer el juliol passat, els permisos per a poder mantindre aquesta assemblea permanent, però de moment han sigut denegats. De totes formes l'STEPV està pendent d'una altra conversa amb el subdelegat de Govern per tal de legalitzar la situació de l'assemblea permanent.

D'aquesta forma la Coordinadora de Professorat Interí convoca concentració-assemblea permanent dimarts 2 d'abril a les 12 hores en la seu de la conselleria d'Educació, en l'Avinguda de Campanar de València, on informarà de la resposta de la Subdelegació de Govern.

La lluita que aquest col.lectiu ha dut durant aquestes setmanes ha sigut la clau que aquest “acord” no s'haja imposat amb la rapidesa amb la que s'ha aprovat en altres comunitats autònomes.

És així com la Coordinadora manifesta que una vegada més, els interins i interines “hem defensat la dignitat del nostre treball, i la importància d'un ensenyament públic i de qualitat” i és per això que insisteix en que ara més que mai “hem de seguir fent-ho”.

Per continuar amb les protestes en cas que no s'avance en les negociacions previstes, la Coordinadora d'Interins i el Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament han previst diverses concentració, una assemblea per al 4 d'abril i manifestacions per a dissabte 13 d'abril a Elx, Castelló de la Plana i València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pere Sala
Ambientòleg, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya

“Ordenar i gestionar bé el paisatge també és rendible”

Olot

La sal més salada: Cardona comercialitza per fi una sal comestible, de gran qualitat i puresa

Cardona
Marc Sabater Armengou
Independents de Vilanova - Som Poble - Alternativa Municipalista

“La nostra acció passa per la crítica constructiva al govern”

Peralada
SOCIETAT

Terrassa impulsa la marca de ciutat per projectar-se a l’exterior

Terrassa
SOCIETAT

Projecte europeu de memòria històrica amb joves de Granollers

Granollers
SOCIETAT

Nova campanya del Carnet Jove de la Cerdanya

Puigcerdà
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona