Educació

Perplexitat a Picassent per incompliment obstinat de la conselleria d'Educació

Encara no ha complert els terminis de la sentència que obliga a la Generalitat a implantar una nova línia d'ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor

Compromís per Picassent denuncia l'hermetisme i la paralització de la Conselleria d'Educació davant la sentència que el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià va dictar per a que es puga implantar una nova línea d'ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor de Picassent i al Rei En Jaume de Xirivella.

Per aquest, motiu el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Panyella, ha fet arribar a la mesa de les Corts una pregunta amb sol·licitud de resposta oral en el pròxim ple de la institució.

La pregunta del diputat de Compromís va dirigida a la consellera Maria José Català, i vol saber els motius pels quals la conselleria d'Educació, Cultura i Esport, no ha complert els terminis de la sentència que obliga a la Generalitat a implantar una nova línia d'ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor de Picassent.

El diputat manifesta trobar-se sorprés amb l'actitud mostrada per la conselleria d'Educació davant la sentencia i assegura que l'Administració educativa valenciana tan sols té un camí que és implantar la nova línia d'Ensenyament en valencià a Sant Cristòfor, i de moment s'estan complint els terminis que marca la sentència.

La comunitat educativa d'aquesta localitat de l'Horta necessita conèixer la data prevista que tenen per a complir-la per poder planificar l'admissió d'alumnes per al curs vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Ciència

Mor Bengt Samuelsson, Nobel de Medicina (1982) i pare dels antiinflamatoris

societat

Desallotgen un bloc de quatre pisos de Badalona per risc de col·lapse després de l’aparició d’una esquerda

Badalona
societat

Girona crearà una aplicació destinada al turisme de natura de les hortes de Santa Eugènia

girona
societat

Llargues cues per votar a la consulta popular sobre el futur del camp de golf

Matadepera
societat

L'Aeroport de Girona supera els 750.000 passatgers al primer semestre

vilobí d’onyar
societat

Noves troballes en el curs internacional d’arqueologia de la Ciutadella

roses
societat

Bagà crea dues rutes per conèixer els 6 búnquers de Coll de Pal

Bagà
salut

L’Hospital Santa Caterina reforma l’àrea d’esterilització

girona

Nissan revoluciona Fornells de la Selva amb les noves instal·lacions de Camps Motor