Educació

Educació retalla per la curs vinent 4 places docents de Primària a Banyeres

El CEIP Alfonso Iniesta és el més perjudicat per la retallada de la consellera Mª José Catalá

La Conselleria d'Educació ha publicat al DOCV del dia 5 d'abril la modificació del catàleg d'unitats docents i llocs de treball per al curs 2013-14 en les etapes d'Infantil i Primària de la que es desprén una nova i forta retallada en els llocs de treball relacionats amb l'ensenyament primari a Banyeres de Mariola.

Si bé, i en principi, la Conselleria conserva les 8 unitats d'Educació Infantil i les 17 d'Educació Primària, en canvi, és en el capítol de personal on el CEIP Alfonso Iniesta perdrà 4 llocs de treball docent al suprimir 2 places de Primària, 1 de Primària en l'especialitat de Francés i altra més en Pedagogia Terapèutica. Com és lògic pensar, aquestes mesures no han estat ben rebudes al si de la comunitat educativa local.

La política de noves retallades del Consell en educació tindrà una repercussió especial en els llocs de treball de la demarcació d'Alacant en comparació a València i Castelló, ja que es preveu una minva de vora 700 places que afecta, en especial, a grans ciutats, com ara Elx i Alacant amb vora de 60 places menys cadascuna, mentre que a Alcoi se'n perden 13 segons el catàleg publicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.