Educació

El Consell Escolar de Gandia rebutja el col·legi Internacional

S'ha proposat alternatives a la seua instal·lació com un Centre Integral de formació professional

La seua obertura tensionarà la comunitat educativa perquè hi ha 783 vacants a la vila

Tots els integrants del Consell Escolar Municipal han rebutjat majoritàriament, en una reunió convocada a petició dels grups de l'oposició, la ubicació d'un Col·legi Internacional a les instal·lacions que ara ocupa el CSI-COM, en el Polígon Alcodar de Gandia.

En eixa reunió, la regidora del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, sol·licità els informes tècnics que avalen la cessió d'un edifici públic a una empresa privada, la projecció de l'alumnat a la ciutat amb un nou centre d'estes característiques o l'estat en què es troba la cessió de la parcel·la annexa.

Des de diversos sectors de l'ensenyament i de la política local s'ha recordat que el col·legi internacional “tensionarà la comunitat educativa, perquè existeixen 783 vacants en centres de la ciutat, i ja hi ha 17 centres amb ensenyament plurilingüe a Gandia”.

A més, juntament amb representants dels directors dels centres educatius de la ciutat, sindicats i professorat, s'ha proposat alternatives a la instal·lació d'este centre, com un Centre Integral de formació professional, en les mateixes instal·lacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.