Educació

L'alcaldessa de Torrent justifica la cessió de terrenys públics

La Plataforma per l'Ensenyament Públic ha contestat amb un escrit per tal de puntualitzar els arguments de la primera edil

Arran la presentació de més de 7.000 signatures conytra la cessió de terrenys públics per ala construcció d'un centre privat a la localitat més gran de la comarca de l'Horta, l'alcaldessa de la vila, Empar Folgado, ha remés aleatòriament una carta a alguns dels sotasignants d'aquesta missiva, tot i argumentant que en cap moment s'ha cedit ni un pam de terra.

L'escrit, datat en el mes de juny, pretén ser una contestació respecte del projecte de cessió per a la construcció d'un CIS segons requeriment d ela Conselleria que gestiona la torrentina Mª José Català i Verdet.

Com a principal argument, s'afirma que que l'Ajuntament ha reservat una parcel·la semblant en el Parc Central per al futur centre públic número 11.

També s'afig a l'escrit remés per l'alcaldia, que l'empresa que haja de bastir el CIS es compromet a contractar persones i empreses de Torrent.

Remata el text tot dient que amb la cessió de terrenys per a l'escola número 11 i la parcel·la CIS, el PP de Torrent vol garantir la continuïtat d'una educació plural per a la vila.

Contestació de la Plataforma

En nom de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de Torrent i en representació de les més de 7.000 signatures presentades, s'ha lliurat un text a l'alcaldessa perquè es retire la cessió de terrenys públics.

Aquesta nova carta fonamenta la petició en els mateixos arguments que sempre han manifestat els sol·licitants: es tracta d'una cessió il·legal, absolutament innecessària i malbarata diners públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.