Educació

Excel·lent participació als cursos d'estiu de la seu universitària d'Ibi

Satisfacció a l'entitat organitzadora per la resposta haguda durant el temps de desenvolupament de les jornades

Dies enrere han finalitzat els dos cursos d'estiu de la Universitat Miguel Hernández programats per a juny i juliol a la seu universitària d'Ibi. Amb una més que satisfactòria participació en cadascun d'ells, tots dos han tractat la docència adaptada en qualsevol cas a les noves tecnologies i les eines de les quals actualment es disposen.

“Entorns personals d'aprenentatge: gestió de xarxes i canals d'informació” ha tingut lloc a les aules de formació de l'antiga fàbrica Pilen. Divuit persones van assistir a aquest curs impartit per David Álvarez Jiménez, el qual es va aprofundir en les habilitats, actituds, competències, eines, estratègia i gestió de la informació de l'aprenentatge en centres educatius.

“Noves eines educatives: Coaching per a docents” ha estat impartit per Alejandro de la Vega d'Orduña. Trenta-un docents es van formar a fer classes atractives i interessants, impulsant la participació a l'aula, coneixent els secrets de la motivació per al professor i per motivar als seus alumnes. A més, es va tractar l'ús de les xarxes socials i els telèfons mòbils en classe per aprendre, posant l'accent en les noves tecnologies com el futur de l'educació. Un taller pràctic i vivencial per a docents els resultats dels quals han estat molt bé valorats pels assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.