Educació

Un anònim paga les matrícules universitàries d'un grup d'estudiants d'Alcoi sense recursos

Aquestes estudiants beneficiats havien perdut la beca i, per motius econòmics, no podien continuar els seus estudis

L'ajuda que ara brinda este anònim altruista és pròxima als 10.000 euros

Des del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València han expressat el seu “agraïment per l'ajuda altruista d'este alcoià, que permetrà als alumnes continuar els seus estudis amb normalitat.

La Universitat Politècnica de València subratlla que esta no és l'única iniciativa solidària que s'ha posat en marxa en el si de l'entitat educativa valenciana.

Així, la Delegació central d'Alumnes de la Universitat Politècnica de València ha decidit transferir 25.000 euros del seu pressupost actual perquè la Universitat els destine a augmentar la partida de beques per causes sobrevingudes, ideades per a aquells alumnes que patixen una precària situació econòmica, ja siga per mort d'algun dels pares o per la pèrdua de la feina.

Fons solidari d'alumnes

A més, des de la Delegació d'Alumnes s'ha promogut la creació d'un fons solidari amb l'objectiu d'augmentar la partida de beques per a alumnes en situacions extremes.

Amb aquesta iniciativa, el que es pretén és implicar tot el possible a la comunitat universitària per a ajudar el major nombre d'alumnes possible, el que evitaria que hagen d'abandonar els seus estudis per impagament, segons explica la Delegada d'Alumnes, Inma Serrano. De moment, ja han donat altres 2.000 euros (romanent d'activitats ja celebrades) per a la posada en marxa d'aquest projecte.

En concret, la proposta de la Delegació d'Alumnes de la UPV és que qualsevol persona de la comunitat universitària, independentment del col·lectiu al qual pertanya, puga col·laborar amb una xicoteta aportació econòmica destinada a incrementar la partida de beques per a donar suport a a estudiants d'esta institució acadèmica que es vegen amb problemes o dificultats econòmiques per causes sobrevingudes o greus que dificulten la continuïtat dels seus estudis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.