Educació

maresme

Punset: “La vida és una equivocació i estem acostumats a menystenir-la”

L'advocat i divulgador científic inaugura a Pineda la segona edició dels cursos sobre intel·ligència emocional

Hi prenen part prop de 200 persones, la majoria provinents d'arreu de l'Estat

Pineda de Mar torna a ser l'escenari dels cursos d'estiu impartits per professionals del Laboratori d'Aprenentatge Social i Emocional (LASE) vinculats a la Fundació Eduardo Punset. El conegut i mediàtic divulgador científic, que viu en el municipi maresmenc, ha estat l'encarregat de presentar les jornades sobre intel·ligència emocional adreçades a professionals de l'educació i l'empresa. Punset ha remarcat i destacat la importància de les emocions davant la raó “perquè aquestes van existir molt abans en el cervell humà” i ha reclamat el lloc que els hi pertoca en una societat acostumada a menystenir tot allò que tingui a veure amb els sentiments i amb la intuïció. “Mai s'ha acceptat el paper de la gestió de les emocions, perquè han ocupat un segon pla i pràcticament no en sabem res de res”, ha dit Punset que ha afegit “la vida és una equivocació i estem acostumats a menystenir-la”. L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor (PSC), ha precedit Punset en els parlaments i s'ha mostrat satisfet amb una proposta que repeteix al municipi i que s'engloba dins l'estratègia del govern local de Pineda de “donar ressò i capitalitat a la població”. Acompanyats a la taula presidencial també hi eren el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Duputació, Josep Oliva i el conseller delegat de LASE, Francesc Guardans. Entre els professors que imparteixen les classes hi ha la filla d'Eduard Punset, la filòsofa i escriptora Elsa Punset.

El curs, que es du a terme entre avui i demà, està adreçat als professionals de l'educació i de l'empresa. Els inscrits, unes 200 persones, provenen majoritàriament d'arreu de l'Estat i de països com Brasil o Mèxic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.