Educació

La bocairentina Raquel Tormo és Premi Extraordinari de Batxillerat

L'alumna de l'IES Bocairent va ser la sexta millor estudiant del País Valencià durant el curs passat

Raquel Tormo Sanchis, alumna de l'IES Bocairent durant el curs passat i natural de la localitat, és una dels 29 estudiants de tot el País Valencià distingida amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat atorgats per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Tormo ocupa la sisena posició en el conjunt dels guardonats i és l'única representant de la Vall d'Albaida el que suposa un reconeixement «a la seua dedicació, al suport de la seua família i a tot el professorat del centre», com es destaca des del Consistori bocairentí.

Precisament, Raquel Tormo va rebre la setmana passada l'homenatge de la comunitat educativa de Bocairent durant la gala de lliurament dels Premis 9 d'Octubre celebrada la vespra de la Diada dels valencians.

En aquest acte, l'alcalde Josep-Vicent Ferre i la regidora de l'àrea, Òlga Vanyó, li van lliurar els 400 euros i el diploma acreditatiu per obtenir el guardó al millor expedient acadèmic de batxillerat instituït pel Consell Escolar Municipal en la seua primera edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.