Educació

La Universitat Jaume I programa activitats contra la violència sobre les dones

Xarrades, trobades, projeccions cinematogràfiques, presentacions de llibres i activitats de caràcter lúdic han estat pensades durant aquesta desena

La Universitat Jaume I ha programat nombroses activitats en commemoració del Dia Internacional contra la Violència sobre les Dones que se celebra el 25 novembre per a sensibilitzar a l'opinió pública respecte al problema.

Aquestes activitats han sigut organitzades des de la Unitat d'Igualtat (UI), l'Institut Universitari d'Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano (IF) i la Fundació Isonomia.

Les activitats començaran hui dilluns 18 de novembre de 2013 a les 16 hores amb la inauguració en el vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de “Pati de llum, un espai de reflexió i denúncia”. En el mateix hall, es podrà visitar la mostra “Objectes, fils i altres trames”, realitzada per l'alumnat d'Educació en Arts Visuals de 4º del Grau en Mestre d'Educació Primària.

Ambdues iniciatives han sigut organitzades per l'IF en el marc del programa «Deu dies contra la violència de gènere».

Entre el 20 i el 27 de novembre hi ha previstes taules rodones, xarrades, presentacions de llibres, trobades i altres diverses exposicions escampades per les diferents facultats del Campus Universitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia