Educació

L'Ajuntament d'Ibi inicia les gestions de sol·licitud d'una Escola Oficial d'Idiomes

La Foia de Castalla compta amb una població de 45.000 habitants, sent els centres oficials d'idiomes més propers els de Alacant i Alcoi i on a moltes persones els resulta difícil traslladar-se

L'Ajuntament d'Ibi ha traslladat a la Conselleria d'Educació una demanda històrica que les diverses institucions socials i empresarials del municipi vénen reclamant, com és l'establiment d'una Escola Oficial d'Idiomes a Ibi.

La raó que ha portat a l'equip de govern a sol·licitar el centre és la creixent demanda per estudiar idiomes a la comarca, ja que la Foia de Castalla compta amb una població de 45.000 habitants, sent els centres oficials d'idiomes més propers els de Alacant i Alcoi i on a moltes persones els resulta difícil traslladar-se, a més de comptar amb una oferta insuficient davant la creixent demanda.

Altres motius es troben en el fet que Ibi posseeix un sector industrial molt important amb un alt nivell d'internacionalització i l'activitat exportadora fa imprescindible el domini d'idiomes per accedir als llocs de treball que demanden les empreses de la comarca. Per tant, conèixer un o diversos idiomes estrangers, a més de ser un element diferenciador, permet obrir les portes al mercat laboral i respon a les necessitats de la indústria de la Foia. També s'argumenta que es pretén la racionalització de recursos i l'aprofitament de les infraestructures públiques amb les quals es justifica el municipi per satisfer la creixent demanda d'estudiar idiomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia