Educació

L'Institut Clara Campoamor renova el seu projecte educatiu solidari

Disposaran d'un puesto en el mercat municipal per tal d'oferir els productes manufacturats per l'alumnat del centre

L'alumnat de l'Institut Clara Campoamor d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, ha renovat el contracte per tirar endavant amb la quarta edició del projecte educatiu “Persones de confiança” i la venda de productes manufacturats per l'alumnat, al Mercat Municipal de la Vila.

Per tal de fer possible aquesta activitat, els joves ocuparan novament un espai del Mercat Municipal cedit per l'Ajuntament i la parada restarà operativa a partir del mes de febrer.

La cooperativa “Persones de Confiança” gestiona un projecte escolar sense ànim de lucre que s'hi dedica a la venda de productes realitzats per l'alumnat o conreats als horts escolars del centre, els beneficis dels quals s'adrecen a propostes solidàries.

Es tracta a més, de fer comprendre l'alumnat el concepte d'empresa i valorar el paper de la persona emprenedora com a agent creador de riquesa i motor econòmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia