Educació

maresme

Mobilització a Pineda contra les retallades en ensenyament públic

L'Assemblea Groga de l'Alt Maresme torna a triar Pineda de Mar per a fer visible la seva queixa en contra de les retallades en l'ensenyament públic. La cita és aquest diumenge a les 10 del matí a la plaça del Mar des d'on es farà un recorregut pels carrers més cèntrics del municipi. L'assemblea fa una crida a tots els membres de la comunitat educativa: mestres, pares i alumnes, perquè vesteixin la samarreta groga i facin sentir la seva veu coincidint amb el període de preinscripció a les escoles. La trobada, igual que la de l'any passat, es planteja com una jornada lúdica i reivindicativa i hi seran presents música i gegants.

D'altra banda, el mateix diumenge la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Pineda i l'Alt Maresme organitza també una marxa dins la campanya Cases sense gent que pretén fer visibles els pisos buits que estan en mans de les entitats bancàries mentre que hi ha gent que ha de deixar casa seva perquè no la pot pagar. L'entitat calcula que al municipi hi ha uns 40 habitatges en aquesta situació. L'acte de la PAH sortirà des del carrer Riera i acabarà el recorregut al migdia davant de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia