Educació

Comtinuen desenvolupant-se les trobades en valencià

La Trobada de la Costera i la del Baix Segura i el Baix Vinalopó reivindicaran “la nostra escola” aquest cap de setmana

Aquest és un nou cap de setmana festiui i reivindicatiu del sector de l'ensenyament i és per això que continuen desgranat-se les trobades d'escoles en valencià previstes i programades.

Hui dissabte a la vila de Llocnou d'en Fenollet, està previst el desenvolupament de la trobada d'escoles en valencià de la comarca de la Costera, a a la que han anunciat la presència, milers de pares, mares i alumnat vingut dels quatre punts cardinals d'aquesta comarca valenciana.

La Federació Escola Valenciana, també té previst participar en la manifestació reivindicativa a favor de l'escola pública i en valencià, que ha estat convocada a Alacant, València i Castelló per a les 18.30 de hui dissabte.

Igualment, a les 19.30 i a l'Auditori d ela Diputació d'Alacant, hi ha pensat l'acte d'homenatge a Vicent Andrés Estellés, organitzat per la Xarxa Valenciana de Centres Eeducatius de Qualitat en la que hi col·labore Escola Valenciana, l'Auditori d'aquesta institució i la Diputació d'Alacant.

Finalment, per a demà diumenge, està previst el desenvolupament de les activitats lúdiques i reivindicatives al voltant de la Trobada del Baix Vinalopó i el Baix Segura, a la ciutat d'Elx.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia