Educació

Javier Mira i Màxim Ivorra, premis de narrativa i electricitat

Són alumnes de l'IES Professor Manuel Broseta quehan aconseguit sengles primers premis de narrativa i electricitat a nivell autonòmic i provincial

En el cas de Javier Mira, alumne de 1r de Batxillerat, és el guanyador del XVI Concurs autonòmic de literatura Sambori en valencià en la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius, que organitza la fundació Òmnium Cultura, Llengua, País, amb el conte titulat “Perill al Cavour”. El jove havia estat seleccionat el passat 4 d'abril en la fase prèvia comarcal de l'Alcoià- Comtat, en la que havien participat més de 5.000 alumnes pertanyents a 44 centres educatius.

Superada la fase comarcal, el conte de Mira Ferre ha estat seleccionat entre la resta dels aspirants provinents de tota l'autonomia valenciana. L'acte de lliurament del premi ha tingut lloc a la Facultat de Ciències Jurídiques I Econòmiques de la Universitat Jaume I de Castelló hui dissabte.

Per la seua part, Màxim Ivorra ha guanyat la fase provincial del Concurs nacional de joves instal·ladors elèctrics i telecomunicacions en el que participaven un total de 8 instituts de la demarcació i que organitza l'Associació Provincial d'Empresaris de Muntatges Elèctrics (APEME).

Amb aquest concurs s'escull a la persona que representarà a Espanya en el concurs internacional que cada dos anys organitza l'Associació Internacional d'Empresaris d'Instal·lacions Elèctriques (AIE). La fase nacional del concurs tindrà lloc al recinte firal IFEMA de Madrid durant la celebració del Saló Internacional de Material Elèctric MATELEC del 28 al 31 d'octubre de 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.