Educació

L'EPA de Torrent continua amb el termini de preinscripció per al curs vinent

Enguany la matrícula es farà pel sistema de cita prèvia entre les persones inscrites abans del 3 de setembre per Internet o presencialment

L'escola d'Adults de Torrent manté obert el termini de preinscripció per al nou alumnat del curs 2014 - 2015, durant tot el mes de juliol i fins al dia 3 de setembre.

La preinscripció serà obligatòria per a les persones que hagen pensat a matricular-se en alguna de les activitats d'aquest Centre d'Adults de Torrent de l'Horta i pot fer-se per Internet o presencialment.

Una vegada finalitzat aquest procés de preinscripció, el Centre d'EPA donarà cita prèvia de matriculació als preinscrits, durant la segona setmana de setembre, moment en que s'hi farà la matrícula formal.

L'oferta formativa per al proper curs supera els 80 cursos i tallers, en diferents torns i nivells de formació bàsica, graduat en secundària, accés a la formació professional i a la universitat, castellà, valencià, anglés, francés, informàtica, internet, imatge digital, literatura, patrimoni local i comarcal, intel·ligència emocional, reflexologia, quiromassatge, drenatge limfàtic, ioga, pilates, fotografia, ceràmica, pintura a l'oli, dibuix i restauració de mobles.

L'inici de les classes tindrà lloc el 15 de setembre per a tots els cursos de formació bàsica, accés a alestres estudis i idiomes. La resta de cursos i tallers, les classes començaran l'1 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.