Educació

La Terra Alta tindrà un punt de suport de l'IOC

L'institut de la Terra Alta serà el curs que ve un centre de suport de l'Institut Obert de Catalunya (IOC), on es podrà obtenir la titulació d'educació secundària, de batxillerat i de disset modalitats distintes de cicles formatius. Serà el primer punt de suport de l'IOC integral, on els alumnes podran cursar a distància qualsevol dels cicles formatius que imparteix l'IOC. L'institut de Gandesa disposarà d'una aula de suport, amb una persona responsable a jornada sencera i un espai amb ordinadors per a l'alumnat. “A la Terra Alta hi havia una demanda de determinats cursos, però el volum d'alumnes sempre era un handicap”, va manifestar el director dels serveis territorials d'Ensenyament a l'Ebre, Toni Martí.

Aquest punt de suport evitarà el desplaçament forçós de molts joves de la comarca. “Tenim dificultats demogràfiques i orogràfiques, però amb aquest sistema podem donar formació a la població, cobrim una mancança i evitem que els joves marxen”, va dir l'alcalde de Gandesa, Carles Luz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.