Educació

La Universitat Jaume I organitza un curs d'estiu sobre televisió, cinema i llengua

L'escriptor Lorenzo Silva oferirà una conferència sobre l'adaptació de llibres a la gran pantalla

La Universitat Jaume I i la Fundació Germà Colón organitzen el curs d'estiu «Televisió, cinema i llengua: un reflex de la realitat?» que es realitzarà del 16 al 18 de juliol de 2014, a la Sala de Graus 1 de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

El curs serà inaugurat pel vicerector d'Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner Tena, el dimecres 16 de juliol a les 10 hores.

L'objectiu del curs és proporcionar a les persones assistents diferents elements d'anàlisi, a través de les intervencions dels professionals dels àmbits audiovisuals, així com unes eines de reflexió lingüística i dels models de llengua. En el curs, que està dirigit per Lluís Gimeno i Germà Colón, participaran l'actor Ferran Gadea, el director de teatre Sergi Belvel, l'escriptor Lorenzo Silva (que oferirà una conferència sobre l'adaptació de llibres a la gran pantalla), el director d'estudis de doblatge Francesc Fenollosa o el director de cinema i guionista Lluís M. Güell.

Està dirigit a estudiantat de grau i postgrau de les àrees de Comunicació Audiovisual i Filologia, Ciències Humanes i Socials; i professionals de les ciències de la comunicació i públic interessat en general.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.