Educació

Les titulacions més demanades són medicina, magisteri i infermeria

Un informe sobre les preinscripcions trau a la llum les preferències dels nous universitaris valencians

El 84,9% de l'alumnat podrà ccedir a una de les tres primeres titulacions sol·licitades

El 84,9% de l'alumnat del País Valencià que ha realitzat la preinscripció universitària per al proper curs, podran accedir a una d eles tres primeres titulacions sol·licitades.

Els graus més demanats en primera opció són els de Medicina, Mestre de Primària, Infermeria, Psicologia, Mestre d'Infantil, Dret, Administracií i Direcció d'Empreses, Fisioteràpia, Enginyeria Informàtica i Criminologia.

Així ho ha destacat la conselleria d'Educació, que ha remarcat que el fet que es puguen atendre les sol·licituds de l'alumnat dóna certa tranquil·litat social perquè això vol dir que l'alumnat es guiarà per la vocació rpimera.

Huit de cada deu persones que es presenten ales proves comencen el curs en un dels graus que han triat com a primera opció, dins d'una oferta de 25.481 places, de les que s'han cobert fins ara 23.808.

Per universitats, la de València, ha oferit 9.240 places, la Universitat Politècnica de València 4.551, la Universitat d'Alacant 6.030, la Jaume I de Castelló 3.095 i la Universitat Miguel Hernández d'Elx 2.565.

Per sexes. les titulacions més sol·licitades per dones, han estat Medicina, Mestra d'Infantil, Infermeria, Mestra de Primària, Psocilogia, Dret, Administració i Direcció d'Empreses, Fisioteràpia, Belles Arts i Criminologia.

Quan a les preferències maculines, han estat Medicina, Enginyeria Informàtica, Administració i Direcció d'Empreses, Enginyeria Mecànica, Dret, Mestre de Primària, Fisioteràpia, Activitat Física i Esports, Enginyeria Industrial i Psicologia.

Les notes de tall per accedir als graus superen el 12 en Medicina, Enginyeria Aeroespacial, Bioquímica i Biotecnologia. A aquestes, li segueixen amb una nota inferior a 12, Odontologia, Física, Traducció i Interpretació (anglés), Enginyeria Biomèdica, Biotecnologia, Farmàcia, nutrició humana i dietètica i Infermeria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.