Educació

Morella denuncia l'incompliment de la Conselleria d'Educació de no escometre les obres estructurals acordades

a Conselleria d'Educació es va comprometre a actuar al col·legi Mare de Déu de Vallivana durant les vacances estivals, després que l'Ajuntament redactara el projecte

L'Ajuntament de Morella, ha denunciat avui que la Conselleria d'Educació no ha escomés les obres estructurals acordades per al col·legi Mare de Déu de Vallivana.

L'administració autonòmica es va comprometre a actuar durant les vacances estivals, una vegada que el consistori va assumir els costos de la redacció i elaboració del projecte, així com els de la direcció d'obra, i el va entregar fa mesos amb el vistiplau de la delegació de Castelló.

No obstant això, tot i que el curs està a punt de reanudar-se, la Conselleria d'Educació no ha avançat en aquesta solució de problemes. Cal recordar que l'Ajuntament de Morella, la direcció del centre i l'AMPA van remetre una carta a la consellera a principis de juliol perquè s'agilitzara la licitació de les obres.

Cal assenyalar que, aquesta setmana, el consistori morellà està escometent diferents actuacions de manteniment i millora del centre per a l'inici de curs. A més, durant les vacances estivals també s'ha realitzat una neteja especial i la setmana que es duran a terme diferents treballs de revisió d'instal·lacions perquè tot funcione correctament i que així els usuaris no patisquen la falta d'actuació de la Generalitat, especialment en sistemes de calefacció i aigua calenta. Aquestes accions es consensuen amb la direcció del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.